Møbelsnedker i Århus nær Skanderborg

Professionel møbelsnedker i Århus
– kun 27 min. fra Skanderborg

Har du brug for en professionel møbelsnedker i Århus eller Skanderborg? Aarhus Møbelrestaurering er et møbelsnedkeri, som tilbyder en professionel møbelsnedker til at udføre mindre snedkerløsninger, hvis du fx går med en drøm om et håndlavet møbel til dig selv eller til en gave. Det kan også være, at du har et møbel, der skal repareres eller restaureres. Det kan jeg også hjælpe med. Hvis du ønsker inspiration, kan du se eksempler på mit arbejde her.

Håndværket jeg udfører er i vidt omfang håndlavet efter traditionelle teknikker.

Møbelsnedker til bestillingsarbejde, restaurering og reparationer

Jeg laver alt fra at reparere ødelagte og slidte møbler til at restaurere gamle møbler til deres originale udtryk samt lave nye, håndlavede snedkerløsninger. Hos mig er du garanteret et godt stykke håndværk, og når jeg skal istandsætte gamle møbler, arbejder jeg med respekt for møblets historie, traditionelle teknikker og materialer.

Kontakt din møbelsnedker

Kontakt mig ved at ringe på tlf.: +45 2396 7672, skrive en mail til: info@aarhusmøbelrestaurering.dk eller kom forbi værkstedet til en kop kaffe og fortæl om din ide. Så kan vi se, om vi kan realisere den til et flot og helt unikt stykke håndværk. Mit snedkerværksted ligger i Århus, kun en kort tur fra Skanderborg og Silkeborg. Som møbelsnedker ser jeg frem til at gøre dine møbeldrømme til virkelighed.

Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en helt uforpligtende snak om dit møbel eller projekt. Ring til mig eller udfyld formularen, og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.