Reparation af møbler i Århus nær Skanderborg

Reparation af møbler i Århus
– ikke langt fra fra Skanderborg

Har I et møbel, som I er glade for, men som er ved at være nedslidt? Der kan være mange grunde til, at man søger et professionelt værksted, der kan stå for reperation af møbler. Alle møbler har på et tidspunkt brug for reparation af forskellig art, og ofte skal der ikke meget til. Aarhus Møbelrestaurering tilbyder en bred vifte af muligheder indenfor restaurering og reparationer af møbler, som alle udføres på bedste vis, for at du kan have gavn og glæde af dine møbler i mange år.

Jeg udfører bl.a.

  • Løse limninger af enhver art
  • Reparation af ødelagte overflader som følge af slid eller skader
  • Fabrikation af manglende eller ødelagte dele

Alt arbejde med reparationer af møbler hos mig begynder med en god dialog om, hvad der skal laves. Jeg mener, at det er vigtigt at have en god snak med mine kunder om  arbejdsprocessen og prisen, så alle er får en god og tryg oplevelse.

Kontakt mig ang. reperation af dine møbler

Kontakt mig ved at ringe på: +45 2396 7672 eller skrive til mig på: info@aarhusmøbelrestaurering.dk og få et uforpligtende tilbud på en reparation af dit møbel. Jeg har mange glade kunder fra Århus, Skanderborg og Silkeborg.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en helt uforpligtende snak om dit møbel eller projekt. Ring til mig eller udfyld formularen, og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.