Møbelrestaurering i Århus nær Skanderborg

Møbelrestaurering i Århus
– en kort køretur fra Skanderborg

Lad Aarhus Møbelrestaurering stå for din møbelrestaurering i Århus – kun 27 minutters kørsel fra Skanderborg. Slitage, dårlige reparationer og skiftende møbelmode har ofte beskadiget eller ødelagt et møbels oprindelige udtryk. Således har du måske brug for en hånd til møbelrestaurering? Uanset hvad behøver det dog ikke at betyde, at møblet ikke kan reddes. Indgående viden om møbelhistorie og fortidens håndværksteknikker er en forudsætning for, at et møbel kan restaureres korrekt.

Tag kontakt i dag for et uforpligtende tilbud på møbelrestaurering. Hos mig er dit møbel i sikre og kompetente hænder, og jeg sørger for, at du får et flot resultat hver gang. Jeg ligger i Århus, ikke langt fra Skanderborg, hvorfra jeg har en del kunder.

Respekt for møblets historie

Når du overlader dit gamle møbel til Aarhus Møbelrestaurering, er det i professionelle hænder, der sikrer dig et flot resultat, hvor der er balance i arbejdet, så det fremstår originalt men ikke “overrestaureret”. I restaureringsarbejdet bruger jeg historisk korrekte teknikker og materialer, så de berørte områder ikke afviger fra de originale dele. Dette sikrer at dit møbel opretholder sin værdi både rent pengemæssigt, men også som en kulturgenstand fra en svunden tid.

Målet med møbelrestaurering er ikke, at møbler skal fremstå som nye igen, men at de skal gøres brugbare og smukke igen – med respekt for deres historie. Alt arbejde hos mig begynder med en god dialog. Jeg mener, at det er vigtigt at have en god snak med mine kunder om arbejdsprocessen og pris, så alle får en god og tryg oplevelse.

Vil du vide mere om møbelrestaurering?

Kontakt mig i dag ved, at ringe eller skrive til mig og få et uforpligtende tilbud på en restaurering af dit møbel i Århus nær Skanderborg og Silkeborg. Jeg kan kontaktes på:  +45 2396 7672 eller mail: info@aarhusmøbelrestaurering.dk. 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en helt uforpligtende snak om dit møbel eller projekt. Ring til mig eller udfyld formularen, og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.